Προσφορές
 
Newsletter
Ονοματεπώνυμο:
 
e-mail:
 
 

Εταιρία

Η εταιρία STAMOS μετά από τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας ξεχωρίζει στο χώρο της κατασκευής συστημάτων σκίασης για την υψηλή της αισθητική και την ασύγκριτη ποιότητα. Οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτάθηκαν και στην κατασκευή αιθρίων, πέργολας αλουμινίου, πέργολας ξύλινης, γκαραζόπορτας και παντός τύπου αυτοματισμών.

Η άριστη ποιότητα των υλικών, η τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών κατασκευής καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές κατέκτησαν την εμπιστοσύνη των απαιτητικών της πελατών. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε η ανάγκη να καλυφθούν και οι απαιτήσεις του κοινού της Βόρειας Ελλάδας.

Η συνεργασία της εταιρίας
STAMOS με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες συστημάτων σκίασης και αλουμινίου στην Ευρώπη όπως: τις γερμανικές εταιρίες Warema & Markilux που ειδικεύονται στην κατασκευή προϊόντων τέντας, ρολά, ρόλερ, περσίδες, τη γαλλική εταιρία Mitjavila, που μελετά και πρωτοπορεί στην κατασκευή βραχιόνων βαρέου τύπου και συστημάτων σκίασης.

Η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη καθιστούν της εταιρία STAMOS στις υψηλότερες θέσεις τεχνογνωσίας έτοιμη να ανταποκριθεί και να δώσει λύση σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε κατασκευή θα μπορούσε όχι μόνο να προστατεύσει αλλά και να αναδείξει το χώρο σας χάρη στο πρωτοποριακό σχεδιασμό και στις υψηλές προδιαγραφές.

 
 
copyright © 2010 - stamos.gr
 
designed by creation & design