Συνεργάτες

Η εταιρεία elero ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ηλεκτρικών μηχανισμών κίνησης και αυτοματισμού για συστήματα σκίασης για οικιακή και βιομηχανική χρήση, διαθέτει υλικά κατασκευής υψηλών προδιαγραφών κατασκευάζοντας εξελιγμένα μοτέρ  για όλους τους τύπους τέντας και ρολών.

υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Η Sunbrella βασίζεται στην πεποίθηση ότι τα υφάσματα θα πρέπει να είναι τόσο όμορφα και λειτουργικά. Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του 1960 με την πρόκληση να δημιουργήσουμε προϊόντα με διάρκεια ζωής.

H MITJAVILA είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στην κατασκευή εξαρτημάτων τέντας, που εξελίσσει την τεχνολογία της ρομποτικής, σε πολλά στάδια παραγωγής, για καλύτερη ποιότητα και πιο ακριβή σχεδιασμό των συστημάτων.

Τα υφάσματα της Dickson® κατασκευάζονται στη Γαλλία. Χάρη σε αιώνες εμπειρίας, επανεφεύρουν συνεχώς την ύφανση – μία από τις παλαιότερες βιοτεχνίες στον κόσμο.

Από τον πρώτο μηχανισμό για οικιακά ρολά, ο οποίος σήμανε το τέλος των περιστρεφόμενων λαβών, μέχρι το έξυπνο σπίτι, η Somfy τα τελευταία 50 χρόνια έχει βοηθήσει εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει τη ζωή τους ευκολότερη.

Αξιόπιστα νέας γενιάς, αθόρυβα μοτέρ για τέντες & ρολά από την acomax, σε όλους τους τύπους (με ή χωρίς τηλεχειρισμό, με χειροκίνητη λειτουργία καθώς και με αντίληψη εμποδίου), σε όλες τις ιπποδυνάμεις.

Η Metaform εδρεύει στη Θεσσαλονίκη έχοντας μεγάλη εμπειρία στα συστήματα σκίασης. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 13000 τ.μ στο 18ο χλμ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Καβάλας, διαθέτει χώρους παραγωγής συστημάτων σκίασης.

Τα ιταλικά προϊόντα της εταιρείας ShadeLab είναι παγκοσμίως φημισμένα τόσο για την αισθητική τους στο σχεδιασμό όσο και για την ποιότητά των υλικών τους.

Οι Πελάτες μας

Εγγραφή στο Newsletter μας

Για να μαθαίνετε νεότερα για προϊόντα σκίασης ασύγκριτης ποιότητας και αισθητικής